keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Kaikkea hyvää


 Tänään opiskelun lisäksi päätin vähän leipoa ja tehdä virkistävää smothieta
kaikille kotona oleville.


Gluteeniton puolukkaleipä valmistuu nopeasti.
Taikinan joukkoon sujautin myös aurinkokuivattuja tomaatteja.


Jouluna en ehtinyt kokeilla herkkukakkuani gluteenittomana.
Päätin leipoa sen tänään, kun taatelitkin olivat valmiina kaapissa.


Virkistävään juomaan laitoin appelsiinejä, ananasta, banaania ja mangoa.

6 kommenttia:

  1. Ihana herkkupäivä siellä on ollut. Taatelikakku on oma suosikkini kuivakakuista, sen maku kun vaan paranee kun pari päivää leipomisesta on kulunut. Harmi vaan kun kakku harvoin säilyy sitä paria päivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän niissä ohjeissa lukee, että säilyy ja maku paranee muutaman päivän kuluessa. Mutta ei se aina säily muutamaa päivää. Tuli muutes tosi kuohkea kakku gluteenittomalla jauhoseoksella :)

      Poista
  2. Nyt kyllä vesi kielelle herahti.Ihana tuo juoma ja varmaan virkistävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytär ihastui juomaan täytyy huomenna tehdä lisää :)

      Poista
  3. Houkuttelevan herkullinen smoothie. Niitä tulee tehtyäkin paljon, myös marjoista ja kasviksista.
    Ja ah taatelikakku herkkua. Puolukkaleipä syötävän hyvän näköinen. Taatusi herkkua.

    Tänään leivon gluteenittomia ja hiivattomia sämpylöitä minäkin. Aamupuurona, kookosmaito, chiansiemen, marjaherkkua. Oletko kokeillut? Gluteeniton herkkupuuro :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi hyvältä. Kokeiluun menee kunhan ostan chiansiemeniä ja kookosmaitoa!

      Poista