tiistai 25. kesäkuuta 2019

Keskikesä


Kävimme Ahvenanmaalla kesäkuun puolivälissä.
Osa matkakuvista päätyy nyt keskikesän makrotex-haasteeseen



Kauniin värinen lupiini.


Kesällä parasta ruokaa on uudet perunat ja lohi. Tämä annos löytyi Smakenista.
Jälkiruoaksi Ahvenanmaalaista pannukakkua gluteenittomana.

 

Kallio kasveineen loisti pilvisenäkin päivänä.



 Kastelholman linna ja upeat näköalat matkan varrelta.



Lisää keskikesän kuvia

Pieni Lintu - MakroTex challenge

20 kommenttia:

  1. Hienot kuvat ja herkullisen näköisiä syötäviä.

    VastaaPoista
  2. Kauniita keskikesän kuvia. Minä olen pari kertaa tehnyt jo uusista perunoista perunasalaattia, niin namia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhannuksena söin lohen ja tillikermaviilikastikkeen kanssa :)

      Poista
  3. New potatoes and salmon...delicious!
    Happy summer!

    VastaaPoista
  4. Kyllä kesä on ihana kukkineen ja herkkuineen.

    VastaaPoista
  5. Ahvenanmaa on kiinnostava matkakohde. En ole koskaan käynyt paitsi nähnyt Maarianhaminan sataman laivan siellä pysähtyessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä! Varsinkin jos kaipaa mukavan leppoista kesätunnelmaa.

      Poista
  6. Vaikuttaa fantastiselta reissulta kauniista kuvista päätellen <3

    VastaaPoista
  7. Nam, uudet potut ja kalaa. :)

    VastaaPoista
  8. Ahvenanmaan prätkäreissu on ollut suunnitelmissa jo monta kesää, mutta niin vaan taitaa tältäkin kesältä jäädä toteutumatta. On kyllä mielenkiintoisen näköinen paikka.

    VastaaPoista